UIkit.icon.add('twitter','');
Skip to main content

Officiële documenten

Aanmelding Formulier DSS'14

DSS'14 is de voetbalvereniging van Varik - Heesselt - Opijnen. Sportiviteit en gezelligheid staan hoog bij ons in het vaandel. Wil je bij ons komen voetballen, kom dan vrijblijvend langs of vul hier het Aanmelding Formulier in.

Aanmelding Formulier DSS'14

Contactgegevens wijzigen

In het geval van een verhuizing, nieuw telefoonnummer of opzegging lidmaatschap, kan er contact opgenomen worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contributie 2023-2024

  • 0 tot 6 jaar: €50,00
  • 6 tot 14 jaar: €95,00
  • 14 tot 18 jaar: €120,00
  • Senioren: €190,00
  • Veteranen: €115,00
  • Niet spelend: €70,00
  • Donateurs: €30,00

De contributie kunt u betalen per jaar of per half jaar. Hiervoor dient u wel de doorlopende machtiging te tekenen.

Leden krijgen een tenue in bruikleen, dit bestaat uit shirt, broek en sokken. Indien het team beschikt over een sponsor die ook tassen en trainingspakken ter beschikking stelt, dan krijgt u deze ook in bruikleen.


Door het invullen van het inschrijfformulier meld u zichzelf of uw kind aan als lid van DSS’14

Download hier het inschrijfformulier:
Inschrijfformulier

Let op: voor leden die actief willen gaan voetballen bij DSS’14 is dit formulier alleen een aanmelding. Na inlevering van het inschrijfformulier van dit inschrijfformulier gebruiken wij dan om u/uw kind lid te maken van DSS’14 en in te schrijven bij de KNVB.


Stuur uw aanmelding naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt het ook inleveren bij bestuur of de leider of trainer tijdens trainingsavonden

Wilt u eerst informatie, dan kunt u contact opnemen met bestuur of via de mail

Sluitingsdatum overschrijvingen / beëindiging lidmaatschap:

Zoals wellicht bekend hanteert de K.N.V.B. een uiterste datum van 31 mei voor het aanvragen van overschrijving of beëindiging van het lidmaatschap. Deze datum is de peildatum voor het nieuwe seizoen. Bent u dus op 31 mei lid van v.v. DSS;14 dan staat u dus voor het hele nieuwe seizoen bij de K.N.V.B. geregistreerd als lid en bent u contributie verschuldigd voor het nieuwe seizoen. Opzegging van het lidmaatschap kan dus uitsluitend schriftelijk plaatsvinden vóór 31 mei van enig jaar.

Natuurlijk kunt u ons ook steunen door donateur te worden:

Wanneer u donateur bent ondersteund u onze vereniging en bent u altijd welkom op het sportpark. 

Informatieboekje Jeugd 2019-2020

Voor alle jeugdleden en hun ouders/verzorgers, heeft de jeugdcommissie een Informatieboekje voor seizoen 2019-2020 samengesteld. Wij hopen dat u via dit boekje, te weten komt, wat u over de jeugdafdeling van DSS'14 wil weten.

Informatie boekje jeugd 2019-2020

Notulen Algemene ledenvergadering 2023

De Notulen van de Algemene Ledenvergadering 2023 zijn op aanvraag verkrijbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Regels Kleding DSS'14

DSS’14 heeft een kledingreglement afgestemd op de kleding bruikleen constructie.
Onder de kleding wordt verstaan: een voetbalshirt, een voetbalbroek, sokken en een trainingspak

Regels Kleding DSS'14

Statuten van DSS'14

De Statuten van DSS'14 zijn op aanvraag verkrijgbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.