DSS'14 1 - Wadenoijen 1

Vooraf had trainer Klaas Bieze duidelijk gemaakt dat deze wedstrijd niet gemakkelijk mocht worden opgenomen: ,,Een duel met Wadenoijen is altijd beladen. Moeilijk om tegen te voetballen en ze hebben best wat in huis altijd."

Dat bleek al snel, want binnen 5 minuten was het 0-1. Luuk van Velzen liet echter zien hoe deze tegenstander te pakken was, door in korte tijd de 1-1 en 2-1 te maken. Het bleef echter stuivertje wisselen, want na maakte Wadenoijen weer rap achter elkaar twee treffers: 2-3.

,,Het liep wel bij ons, maar niet om over naar huis te schrijven", aldus Bieze. ,, Zij waren telkens een stapje sneller. We hebben het team in de rust duidelijk gemaakt hoe het dan wél moest en dat pikten ze goed op." Al in de 50ste minuut maakte Chafik Allali namelijk de verdiende 3-3, waarna DSS het spel ging domineren. Toch viel het nog niet mee om de 4-3 te maken. Daar was invaller Farid Allali voor nodig. De voorsprong had zelfs nog groter kunnen uitvallen voor DSS'14, maar de punten bleven hoe dan ook in Heesselt.

 

 

Adres

Sportpark DSS`14

Gerestraat 4A
4063CR Heesselt
0344-652193