SBV 1 - DSS'14 1

HAREN - DSS'14 heeft zondag met 6-3 verloren van SBV. ,,We misten drie basisspelers achterin en daarom was de verdediging zo lek als een mandje'' aldus DSS'14-trainer Klaas Bieze over de uitslag.

Al vanaf het begin van de wedstrijd was SBV de betere ploeg. Het goede spel van de thuisploeg resulteerde vrij rap in de 1-0 en ook de 2-0. Hierna voerde DSS eventjes de boventoon en daaruit maakte Chafik Allali twee doelpunten waardoor de stand weer gelijk was. SBV nam hierop het initiatief weer over en de thuisploeg kwam al snel weer op voorsprong. De teams gingen dus naar de catacomben bij een stand van 3-2.

In de tweede helft bleef SBV de betere partij en in de 51ste minuut maakte de thuisploeg de 4-2. Allali wist toen nog wel de 4-3 te maken waardoor de spanning in de wedstrijd bleef. SBV wist dit echter definitief in de kiem te smoren door de 5-3 en 6-3 te maken.

Bron: Nieuwsblad Geldermalsen

Sportpark DSS`14