HRC'14 1 - DSS'14 1

HURWENEN - Na twee opeenvolgende wedstrijden te hebben gewonnen, bleef DSS'14 tegen HRC'14 op een 2-2 gelijkspel steken.

HRC'14 kwam kort na het begin op een 1-0 voorsprong via Tom Verhoeven. De scheidsrechter stond op lijn en zag een doelpunt. Of het een geldig doelpunt was, valt over te twisten. Kijk naar de foto hiernaast en oordeel zelf. Ferry Hellingerwerf scoorde na diverse kansen voor DSS'14 voor rust de gelijkmaker. In de tweede helft scoorde Chafik Allali via een vrije trap de 1-2 voor DSS'14. Waarna Tom Verhoeven het net weer wist te vinden en de 2-2 maakte voor HRC'14 . HRC'14 zette DSS'14 na de gelijkmaker flink onder druk. Met het nodige kunst en vliegwerk hield DSS'14 stand. DSS’14-leider Anthonio van de Pol kon zich vinden in de remise. ,,Ik denk dat het een terechte uitslag is. Het is jammer dat we onze voorsprong zo snel weggeven, maar met een punt mogen we niet klagen. Met zeven punten uit vijf wedstrijden staat DSS'14 zesde en behoudt de aansluiting met de top drie.

HRC'14 heeft een mooie fotoreportage gemaakt van de wedstrijd, waarvoor onze hartelijke dank. De foto's van de wedstrijd zijn te vinden via deze link.

Bronnen: De Gelderlander, Brabants Dagblad en Regiovoetbal

Foto's: Gerald van Zanten