RK DESO 1 - DSS'14 1

OSS - DSS’14 heeft zondag met 1-6 gemakkelijk gewonnen van RK Deso. ,,We waren bijna compleet en dat was ook goed te zien in het sterke spel van ons’’ aldus een opgetogen DSS’14-trainer Klaas Bieze over de wedstrijd.

Al in de vierde minuut opende Chafik Allali de score voor DSS’14. Heel lang konden de bezoekers hier echter niet van genieten want in de 8ste minuut maakte Deso alweer de gelijkmaker. Kort daarop nam DSS’14 opnieuw de leiding na een doelpunt van Ferry Hellingerwerf. In de 40ste minuut maakte Robin Stappershoef ook nog de 1-3 met een ,,prachtige omhaal’’ en gingen de bezoekers met een ruime voorsprong naar de kleedkamers.
Allali maakte na de hervatting van de wedstrijd in de 49ste minuut de 1-4 en dit was de doodsteek voor de thuisploeg. Hierna liep DSS’14 nog verder uit door een doelpunt van Delano Makantanis in de 53ste minuut en een doelpunt van Hellingerwerf in de 73ste minuut.

Bron: Nieuwsblad Geldermalsen

Sportpark DSS`14