Sponsoren afgelopen jaren

De jeugdafdeling van voetbalvereniging SV Waalkanters staat momenteel volop in de aandacht. Sportief worden er door diverse teams goede resultaten behaald en de aanwas van F-pupillen en kabouters is groot.

Het C-team van voetbalvereniging SV Waalkanters uit Varik en Heesselt kreeg afgelopen zondag uit handen van de heer Van Bekkum nieuwe trainingspakken uitgereikt, gesponsord door FietsPoint Tiel.

 

 

Waalkanters trots op nieuwe hoofdsponsor 1ste elftal

SV Waalkanters, de voetbalvereniging van Varik en Heesselt, mag zich gelukkig prijzen met een aantal fantastische sponsors. Vaak zijn dit plaatselijke bedrijven die elk op hun eigen wijze de vereniging ondersteunen. Straatmakersbedrijf Makajo is zo een sponsor. Vanaf dit seizoen zijn zij de hoofdsponsor van het 1ste elftal. Uit handen van de heren Christo Makantanis en Dieter de Jong mochten de spelers afgelopen zondag de geheel nieuwe wedstrijdtenues ontvangen, inclusief bijbehorende trainingspakken, tassen en inloopshirts. http://www.makajo.nl/

Meer foto`s zie fotoalbum

 

Het C-team van voetbalvereniging SV Waalkanters uit Varik en Heesselt kreeg afgelopen zondag uit handen van de heer Van Bekkum nieuwe trainingspakken uitgereikt, gesponsord door FietsPoint Tiel. In de geledingen van SV Waalkanters is deze fietsspecialist, die gevestigd is op het station in Tiel, geen onbekende sponsor. Voor het derde jaar op rij voorziet FietsPoint een team van de jeugdafdeling van SV Waalkanters van kleding. Een trouwe sponsor die zeer gewaardeerd wordt!

Meer foto`s zie fotoalbum

 

Als voetbalvereniging op de kleinere dorpen Varik en Heesselt is SV Waalkanters van grote betekenis voor de jeugd. Die gedachte steunt  Marja Willekes van
Tom Willekes/Varik

De keuze om mede hoofdsponsor van de jeugdafdeling van SV Waalkanters te worden was daarmee gemaakt.

De jeugdafdeling van voetbalvereniging SV Waalkanters staat momenteel volop in de aandacht. Sportief worden er door diverse teams goede resultaten behaald en de aanwas van F-pupillen en kabouters is groot. Het blijft echter ook zo dat in {jcomments on}de iets oudere jeugdteams nieuwe leden meer dan welkom zijn. Sinds kort is er binnen de vereniging een jeugdcoördinator aangesteld die als taak heeft de gehele jeugdafdeling op voetbaltechnisch vlak verder te ontwikkelen.

Ga naar boven