€uroclub wordt Fanclub

Ben jij Fan van DSS’14 of draag jij de club een warm hart toe? Neem dan deel aan de DSS’14 fanclub met jaarlijks een vrijwillige bijdrage naar keuze.

Voor meer info zie onderstaande brief.

 

Beste allemaal,

Tot 2020 hebben wij een €uroclub gehad, door de komst van corona is besloten om de afgelopen seizoenen geen bijdrage hiervoor te innen. Zoals aangegeven op de ledenvergadering, willen we het dit seizoen weer oppakken.

Alleen in een compleet nieuw jasje, met een nieuwe naam, een nieuw logo en een nieuwe opzet.

 

 De €uroclub krijgt een nieuwe naam en logo DSS’14 Fanclub

 

Het geld wat op de bank staat ad. €  2.157,-, zal overgaan in de pot van DSS’14 Fanclub.

De nieuwe opzet zal zijn, dat de vaste bedragen zullen gaan verdwijnen en iedereen vrij is om deel te nemen met een zelf te bepalen bedrag.

Het is de bedoeling dat we jaarlijks vooraf een doel bepalen, waar het geld aan besteed  gaat worden. Dat kan zijn het organiseren van een toernooi, een clinic, materialen of verbetering op de accommodatie. Ideeën hiervoor zijn welkom, zodat we met elkaar het doel voor het volgende seizoen kunnen bepalen.

Voorstel is om dit seizoen een jeugdtoernooi op te zetten en dit financieel te steunen.

Het bord in de kantine zal verdwijnen, alle DSS’14 fans zullen vermeld worden op het tv scherm, zonder hierbij bedragen te vermelden.

Wil je deelnemen (ondernemers ook welkom), stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met daarin, je naam, het bedrag en wijze van betalen (contant, zelf overmaken, of een betaalverzoek). Zelf overmaken kan naar rekeningnummer:  NL45RABO0366751395 - T.n.v. fanclub DSS’14  Heesselt. Ook is het mogelijk om iemand van het fanclub team te benaderen.

 

Met vriendelijke groet,

Team DSS’14 Fanclub

Jeroen Crajé, Miranda van der Pol en Marjan Gooyer

Adres

Sportpark DSS`14

Gerestraat 4A
4063CR Heesselt
0344-652193