Kan DSS'14 zijn topstart doorzetten?

Met negen punten uit drie wedstrijden in de poulefase van het bekertoernooi kende DSS'14 een ongekend sterke seizoenstart.

De vijfde klasser onder leiding van Mustapha Aoulad Hadj liet onder meer een derde- en vierdeklasser achter zich. Ondanks de tevredenheid over de voorbereiding is de ervaren trainer terughoudend over de ambities voor dit seizoen. "Ik wil er nadrukkelijk in zijn dat ik geen verwachtingen heb. Ik heb jarenlang gevoetbald en weet dat je een uitstekende voorbereiding kan hebben, maar dat de competitie andere koek is, Als we vijf wedstrijden hebben gespeeld, durf ik een uitspraak te doen over mijn verwachtingen. Laten we eerst maar een paar keer voetballen, daarna maken we de balans op." DSS'14 start morfen tegen MOSA'14. 

Sowieso is Aoulad Hadj blij met hoe hij is ontvangen in Heesselt. "De eerste weken zijn uitstekend bevallen. Het moment dat ik hier voor het eerst binnentrad, had ik ak een fijn gevoel. Het complete plaatje sprak me aan. Het team is een mooie mix van ervaren en jeugdige spelers. De spelers lopen bij een wedstrijd het veld op om te winnen. Dat is een mentaliteit die ik graag zie. Wat dat betreft ben ik een romantische trainer. Als de jongens erin geloven en hun best doen, ben ik tevreden. Ik word door hen van alle kanten geholpen."

Bron: De Gelderlander 19 september 2020

Foto: Raphael Drent ©

Adres

Sportpark DSS`14

Gerestraat 4A
4063CR Heesselt
0344-652193