KNVB Straatvoetbal West Betuwe

Wil jij de straatvoetbalkampioen van de gemeente West Betuwe worden? Geef je dan snel op voor 15 september!

De 1e editie van het 4 x 4 straatvoetbaltoernooi voor de jeugd van 13 tot en met 18 jaar uit onze gemeente West Betuwe wordt gehouden op vrijdagavond 20 september 2019 op de voetbalvelden van RVV Rhelico in Rumpt

De organisatie is in handen van verschillende vrijwilligers vanuit RVV Rhelico in samenwerking met Dave van Veghel van Welzijn West Betuwe. Je kunt de teams vanaf 2 september inschrijven en aanmelden via de website van Welzijn West Betuwe of via deze link . Inschrijven dient te gebeuren vóór 15 september. Er kunnen maximaal 40 teams meedoen. Let op: VOL is VOL.

Tijdens het 4 x 4 straatvoetbaltoernooi, strijdt men in wedstrijden van vier tegen vier spelers voor de felbegeerde straatvoetbaltitel in de gemeente West Betuwe. Het toernooi wordt voor zowel jongens- als meisjesteams georganiseerd. Ook kunnen gemengde team zich aanmelden, deze teams sluiten aan bij de jongenscompetitie. De teams dienen te bestaan uit minimaal vier en maximaal vijf spelers. Eén speler van het team is de teamcaptain. De teamcaptain is de begeleider van het team en medeverantwoordelijk voor de bijdrage aan een sportief toernooi. De winnaars van het West Betuwe straatvoetbaltoernooi, mogen zich een jaar lang straatvoetbalkampioen van West Betuwe noemen.

Adres

Sportpark DSS`14

Gerestraat 4A
4063CR Heesselt
0344-652193