Cursus Jeugd Voetbal Opleiding

Op maandag 23 april 2018, was de laatste van de 3 trainingsavonden die er bij DSS’14 voor de jeugdtrainers plaats vonden.

Dit keer hadden onze eigen Jeugdtrainers een trainingscircuit van 5 onderdelen uitgezet, waar aanvallen, verdedigen, partijvorm, afronden en passen aan de orde kwamen. Het waren onze eigen jeugdleden, die dit circuit met veel enthousiasme mochten doorlopen. Na afloop van de training, volgde er net als in de andere weken nog een leerzaam theorie gedeelte. Waarna aan het einde van de avond aan alle deelnemers een certificaat werd uitgereikt. Wij feliciteren onze deelnemers met hun certificaat en bedanken hun voor hun inzet en enthousiasme de afgelopen weken. Ook willen wij Mark van Horn bedanken, voor de manier waarop Jeugd Voetbal Opleiding voor ons deze leerzame cursus avonden heeft verzorgd.

Het was voor ons als Jeugdcommissie leuk om tijdens de circuit training het enthousiasme en plezier van onze jeugdleden te zien, een dergelijke training met elkaar zal voor ons dan ook zeer zeker nog voor herhaling vatbaar zijn.

 Foto`s zie Fotoalbum nieuw

 

Adres

Sportpark DSS`14

Gerestraat 4A
4063CR Heesselt
0344-652193