Sponsor DSS'14 Gratis via Sponsorkliks

Vanaf nu is voor het iedereen die DSS'14 een warm hart toe draagt, mogelijk om DSS'14 GRATIS te sponsoren.

Ga de volgende keer als u online iets wilt kopen naar https://sponsorkliks.com of klik op de Button "Sponsorkliks" op onze site.

Op de website staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt er een overzicht van tientallen winkels, waaronder Bol.com, Coolblue, Albert Heyn, Jumbo, Lidl, diverse mode- en sportzaken en Booking.com, kijk voor de complete lijst met winkels op de site. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert DSS'14 een commissie op, terwijl u zelf de normale prijs betaald. Het kost U dus niets extra! 

Doe hetzelfde als u eten wilt laten bezorgen bij Thuisbezorgd.nl. Via DSS'14 kunt u terecht bij 7000 restaurants, waarbij elke bestelling geld oplevert. Zo is sponsoren niet alleen heel makkelijk maar nog lekker ook.

Nog makkelijker werken? Download dan de Sponsorklik App, op zowel Android als Apple IOS en stel deze in op Sponsordoel DSS'14.

Deel dit zoveel mogelijk, ook met werkgevers en opdrachtgevers, die op deze manier gratis een financiële bijdrage kunnen leveren aan DSS'14.

Alvast bedankt namens DSS'14

Adres

Sportpark DSS`14

Gerestraat 4A
4063CR Heesselt
0344-652193